Reborn

Снощи заспах след 11, към 2 Емил ме събуди и тъкмо успях да се унеса след това, в 4 часовникът ме призова да заминавам на майната си. Необичайно за мен, успях да се унеса и заспя в самолета. Сигурно ми се събират около 10 минути сънуване, но от него ме изтръгна първият слънчев лъч, който на няколко хилади километра височина, изглежда зашеметяващo! Изгревът, в комбинация с любезно поднасящата ми кафе стюардеса, успя да ме съживи и да ми влее енергия.
Животът е хубав. Виена изглежда прекрасно от горе. Дори мрачният Копенхаген днес ми се струва приветлив. Спи ми се, но и това ще ми мине. От тази вечер заповам обичайните вече за тук ежедневни тренировки. Ако времето се пооправи, ще пробвам да комбинирам и с малко кардио (бягане край лебедовото езеро). Стаята ми този път е ГОЛЯМА! Красота, фуутуърк, пази се! 😉
Все още нямам апетит. Почти никаквъв. Надявам се интензивните натоварвания през следващите дни да решат и този проблем.

Австрийските авиолинии предлагат не просто топла закуска, а топла НИСКОВЪГЛЕХИДРАТНА закуска! Вече не ща с никой друг да летя! сандвичите на Лутханза и България Еър просто да си го сложат където се сетят!

Вчера сутрин-предиобед ходих на кафе с Енея. Малко дететнце, но колко свежо въздейства! 🙂 Следобеда бяхме на гости с Емил при братчедката. Ще си купувам кола! Сърбят ме ръчичките вече! Искаааааамммммммммм!!!!!!! My precioussss….

Advertisements
Published in: on април 23, 2007 at 2:22 pm  Вашият коментар  

The URI to TrackBack this entry is: https://ladythistle.wordpress.com/2007/04/23/reborn/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: